Hiss service

Behöver din hiss service? DĂ„ ska du anlita vĂ„r professionella hisservice Ă„ret runt – 24 timmar om dygnet. Vi Ă€r snabbt pĂ„ plats för att hjĂ€lpa till med service av hissar enligt dina önskemĂ„l. Med över 50 Ă„rs erfarenhet av hisservice underhĂ„ller vi allt frĂ„n Ă€ldre hissar till hissar med den senaste tekniken. Vi sĂ€tter oss in i er specifika hissanlĂ€ggning för att hitta den bĂ€sta lösningen för just er hiss. OsĂ€kra hissar skapar snabbt otrygghet i fastigheten, men med vĂ„r service rĂ„der vi bot pĂ„ problemet direkt. 

Friska Hissar Logotyp

Teckna serviceavtal för hissar med oss

Med vĂ„rt serviceavtal fĂ„r hissen Ă„rligt underhĂ„ll. Det Ă€r en smidig tjĂ€nst som hĂ„ller hissen i toppskick. Vi försöker alltid hantera problem pĂ„ plats för att serva din hiss sĂ„ fort som möjligt. Om större reparationer behövs har vi rĂ€tt utrustning och kompetens för uppdraget. Det gĂ€ller alla hissar – oavsett Ă„lder och teknik. VĂ„ra erfarna hisstekniker tar sig an uppgiften med högsta noggrannhet och kvalitet. Allt för att ge din hiss service som sĂ€kerstĂ€ller funktionen och ökar sĂ€kerheten.

DÀrför ska ni skriva serviceavtal för er hiss

  • Vi Ă€r snabbt pĂ„ plats för att serva hissen
  • Problemen hanteras pĂ„ plats
  • Även större reparationer genomförs pĂ„ kort varsel
  • Hissen fĂ„r lĂ€ngre livslĂ€ngd
  • Alla sorters hissar fĂ„r rĂ€tt service

FörlÀng livslÀngden pÄ hissen med regelbunden service

NĂ€r du anlitar oss för regelbunden hisservice förlĂ€ngs livslĂ€ngden pĂ„ er hiss. Med vĂ„ra hissteknikers kontinuerliga skötsel hĂ„ller hissen mĂ„nga Ă„r – ofta lĂ€ngre Ă€n uppskattad livslĂ€ngd. Den genomsnittliga livslĂ€ngden för hissar ligger pĂ„ omkring 25 Ă„r och med vĂ„rt underhĂ„ll fungerar hissen perfekt under tiden. I vĂ„r service av hissar ingĂ„r Ă„rliga besök, vilket Ă€r viktigt för att hissen ska godkĂ€nnas vid besiktningen. Fördelen med att ha vĂ„r hissexpertis nĂ€ra till hands Ă€r att vi samlar in viktig information om er hiss, vilket underlĂ€ttar för framtida service och reparationer. Det innebĂ€r en mer effektiv service av hissar till lĂ€gre kostnader.

 

Under servicen testas hissens olika funktioner, sÄsom stoppknappar, alarm och andra nödfunktioner. För att sÀkerstÀlla hissens livslÀngd smörjer vi hissens mekaniska delar enligt tillverkarens föreskrifter. Allt för att motverka och plötsliga driftstopp och kostsamma reparationer. Hisschakt rengörs, medan all elektronik ses över. NÀr fel upptÀcks hanteras de om möjligt pÄ plats. I vÄrt lager finns reservdelar för alla sorters hissfabrikat, sÄ att eventuella problem kan ÄtgÀrdas omedelbart. Vi har ett brett nÀtverk av leverantörer, som tÀcker behovet hos alla hissar. I vÄrt team finns medarbetare som verkat i branschen i över 40 Är, med kompetens att serva just din hiss. 

FÄ hjÀlp med akut service av hissen

NÀr ni tecknar ett serviceavtal för er hiss med oss ingÄr Àven service vid akuta hÀndelser. Det kan handla om driftstopp, att dörrar inte fungerar som de ska, eller att nÄgon fastnat i hissen. NÀr olyckan Àr framme rycker vÄr akutjour ut oavsett tid pÄ dygnet, 365 dagar om Äret. Hissens funktion tas ofta för given, men sÄ fort problem uppstÄr pÄverkas de boende direkt. NÀr vi stÄr för er hiss service ökar tryggheten i hela fastigheten. Vi ÄtgÀrdar skrammel, instabilitet och ger hissen en mjukare gÄng. 

 

Som fastighetsÀgare ansvarar du för drift, skötsel och underhÄll av hissen, enligt Boverket. DÀrför ska du anlita vÄr hisservice, som sÀkrar driften och minimerar behovet av reparationer. Du hÄller nere kostnaderna, förlÀnger livslÀngden pÄ hissen, samtidigt som tryggheten och sÀkerheten ökar för bÄde boende och besökare. En vÀlfungerande hiss Àr avgörande för en god hemmiljö. MÄnga Àr helt beroende av hissen för att fÄ vardagen att gÄ ihop. Det gÀller sÀrskilt Àldre och mÀnniskor med funktionsnedsÀttning. VÄr hisservice tar inte bara sikte mot befintliga problem, utan hÄller hissen vid högsta möjliga funktion Äret runt.

Hisservice FAQ

Vad kostar en hisservice?

Priset pÄ hisservice varierar beroende pÄ om du har skrivit ett serviceavtal för din hiss eller om det gÀller enskilda besök. PÄ Stockholm Hiss- & Elteknik ser vi till sÄ att servicen av hissen blir sÄ kostnadseffektiv som möjligt, med bÀsta möjliga pris utifrÄn kundens förutsÀttningar.

Hur ofta görs en hisservice?

Service av hissar genomförs Ärligen, dÀr antalet besök varierar beroende pÄ serviceavtal för hissen. Den som ansvarar för hissen mÄste se till sÄ att den Àr i drift och Àr sÀker att anvÀnda. Hur ofta en hiss mÄste servas beror bland annat pÄ Älder, storlek, befintligt skick, bruk, hissfabrikat, tidigare service, med mera.

Varför gör man en hisservice?

Hissar behöver service för att sÀkerstÀlla driften, sÀkerheten och funktionen. Med regelbunden hisservice förlÀngs hissens livslÀngd, samtidigt som behovet av kostsamma reparationer minskar.

VÄr mÄlsÀttning för god hisservice i stockholm

En del av vÄr mÄlsÀttning Àr att vÄr personal genomgÄr kontinuerlig fortbildning inom de senaste systemen och den modernaste hisstekniken. Allt för att vara den ledande aktören för service av hiss inför besiktning i hela Stockholm. LÀs gÀrna mer om Friska hissar eller kontakta oss vid frÄgor eller vid intresse av service.

Hissreparatör utför service pÄ hiss i stockholm

Denna webbplats anvĂ€nder cookies för att sĂ€kerstĂ€lla att vi ger dig den bĂ€sta upplevelsen pĂ„ vĂ„r webbplats. LĂ€s mer