Därför kallar vi det “friska hissar”

Vårt mål är att alla hissar ska vara friska. Med det menar vi väl fungerande och säkra hissar som adderar värde till fastigheten och gör resan bekväm för användaren. Vi vill att alla hissar ska vara ett tryggt och säkert transportmedel och att våra kunder ska vara nöjda med sina hissar och med oss som leverantör, därför lägger vi stor vikt vid att vårda både de hissar vi ansvarar för och våra kunders förtroende.
Friska Hissar Logotyp

Hissens livscykel

Som alla tekniska produkter har hissen en viss livslängd som förlängs om den vårdas rätt. Därför är det viktigt att kontinuerligt sköta om anläggningen och vid behov utföra rätt reparationer vid rätt tid. Allt för att få ut maximal nytta och minimala driftstopp under hissens livslängd.

Så här håller vi hissen frisk

Genom regelbundna besök smörjer, städer och kontrollerar vi hissens funktioner för att hela tiden försäkra oss om att den är i så bra skick som möjligt. Om ett fel uppstår hanterar vi det och försöker åtgärda orsaken. Ibland måste större reparationer utföras och då använder vi alltid rätt reservdelar och arbetssätt.

När det är dags för modernisering av hissanläggningen jobbar vi alltid utifrån era önskemål och väljer alltid komponenter och utrustning utifrån era behov.

Vi är stolta över vårt hantverk och vill att hissens välmående ska reflektera vårt engagemang.

Processen för friska hissar

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer…